VECSES.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Vecsés 2020.08.07
Vecsés 2020.08.07
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Vecsés 2020.06.26
Vecsés 2020.06.26
Vecsés 2020.03.06
Vecsés 2020.03.06
Vecsés 2020.01.17
Vecsés 2020.01.17
«
...23456
1-1-es döntetlent játszott a Fradival az MTK Szuperinfó Hírek - A címvédő Ferencváros nem tudja legyőzni ellenfelét a labdarúgó OTP Bank Liga 2020/21-es idényének pénteki nyitányán.
Plácido Domingót látta vendégül Kásler Miklós (videó) Szuperinfó Hírek - A találkozón a komolyzene támogatása mellett Puskás Öcsi is szóba került.
Ismét elektronikus zenei pályázatot hirdet a Hangfoglaló Program Szuperinfó Hírek - Két feltörekvő elektronikus zenei előadó és producer kaphat támogatást az induló előadói alprogram pályázatán. Idén alkotóközösségek is jelentkezhetnek a másfél…
Magyarországra jön az egyik legsikeresebb a capella formáció Szuperinfó Hírek - A háromszoros Grammy-díjas Pentatonix öttagú a capella formáció sorra halmozza a sikereket – lemezeiket több tízmillióan kapkodják el, videóik összesen…
Gulácsi: ez karrierem eddigi csúcspontja Szuperinfó Hírek - Gulácsi Péter szerint fegyelmezett és koncentrált játékkal a Paris Saint-Germain elleni elődöntőben is lehet esélye a labdarúgó Bajnokok Ligájában az…
Különleges kiállítás mutatja be a Művészetek Völgye három évtizedét Szuperinfó Hírek - Az augusztus 21-én Kapolcson megnyíló tárlat egész évben várja majd a látogatókat.
Felmondta a kollektív szerződést a Dunaferr vezetése Szuperinfó Hírek - Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. cégvezetője ma reggel felmondta a vasmű kollektív szerződését, amelyet személyesen közölt a szakszervezetek vezető tisztségviselőivel. A cég szakszervezete szerint a lépésnek beláthatatlan következményei lehetnek.
Újra névleges teljesítményen üzemel a paksi atomerőmű 4. blokkja Szuperinfó Hírek - Ismét névleges teljesítményen üzemel a paksi atomerőmű 4. blokkja, amelyet csütörtökön egy irányítástechnikai berendezés hibája miatt állítottak le – közölte az erőmű kommunikációs igazgatója.
Tíz év alatt lecserélhető a városi buszállomány fele Szuperinfó Hírek - 2022-től a 25 ezer lakosúnál nagyobb városokban már csak emissziómentes autóbuszokat lehet üzembe helyezni.
Útjára indul a Fradi Kamion Szuperinfó Hírek - Augusztus 31-ig járja majd az országot. Pénteken már a Balatonon kezd.
A Carmennel búcsúztatja a nyarat az Opera Szuperinfó Hírek - Ingyenes koncertszerű, szabadtéri előadásokkal látogat el két vidéki megyeszékhelyre a nyár utolsó hetében a Magyar Állami Operaház. Gyulán augusztus 24-én,…