VECSES.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Vecsés 2021.01.15
Vecsés 2021.01.15
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Vecsés 2020.08.07
Vecsés 2020.08.07
Vecsés 2020.02.21
Vecsés 2020.02.21
Vecses 2019.12.13
Vecses 2019.12.13
Közel négy év után kapott ki otthon a Ferencváros Szuperinfó Hírek - Az éllovas Ferencváros hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a sereghajtó Diósgyőrtől.
A nehéz helyzetűeknek valódi mentőöv a moratórium Szuperinfó Hírek - A fizetési stop igénybevétele, vagy a fizetés folytatása nem egyszeri, visszavonhatatlan döntés.
Ferencvárosi győzelem a Metz ellen Szuperinfó Hírek - A magyar csapat 32-30-ra győzte le a vendégeket, akik csak egyszer, 2-1-nél vezettek az egész mérkőzésen.
A százezret közelíti az ágazati bértámogatási programban megmenthető munkahelyek száma Szuperinfó Hírek - Magyarország a járványban is jobban teljesít, mint sok gazdagabb ország – mondta Schanda Tamás.
Exportképes magyar vállalkozásokat segít a kormányzati támogatás Szuperinfó Hírek - A támogatás segíti a vállalkozások – és ezzel a magyar nemzetgazdaság – külpiaci pozícióinak megőrzését, a világjárvány kihívásai között is.
Külső felújítás után új orgonát is kap Zalaegerszeg legnagyobb temploma Szuperinfó Hírek - Az egykori építők megtervezték ugyan a monumentális hangszer helyét, de azóta sem készült el.
Ab: alkotmányellenes a hulladékgazdálkodási törvény Szuperinfó Hírek - Az Alkotmánybíróság Áder János köztársasági elnök kezdeményezésére vizsgáltak meg a törvényt.
Ha ilyen céklát vett a Sparban, vigye vissza! Üvegdarabok lehetnek benne Szuperinfó Hírek - Üvegdarab lehet Bonduelle egyik konzervében, ezért a Spar visszahívta a terméket.
Bara Hajnal erdélyi zenetanár, műfordító kapja az idei Lajtha-díjat Szuperinfó Hírek - Bara Hajnal bukaresti munkája során sokat tett a román nyelvű közönség előtt, a magyar zenekultúra megismertetéséért.
A válságkezelés azért lehet sikeres, mert megértettük: ha munka van, minden van Szuperinfó Hírek - A kormány a munka becsületére épített az elmúlt 10 évben és a válság alatt is.