VECSES.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Vecsés 2020.09.04
Vecsés 2020.09.04
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Vecsés 2020.07.24
Vecsés 2020.07.24
Vecsés 2020.07.10.
Vecsés 2020.07.10.
Vecsés 2020.04.17
Vecsés 2020.04.17
12345...
»
Meghívást kapott Gothár Péter új filmje a Sevillai Filmfesztiválra Szuperinfó Hírek - A csak európai filmekből válogató mustrán a Hét kis történet az Új hullámok elnevezésű versenyprogramban fog szerepelni
Gulyás Gergely: megtiszteltetés, hogy itt indult újra a dzsúdó Szuperinfó Hírek - A miniszterelnökséget vezető miniszter a budapesti Grand Slam-viadal szombati nyitóünnepségén beszélt.
Gyopáros Alpár: a kormány célja az, hogy vonzóvá tegyék a falvakat Szuperinfó Hírek - A Magyar falu programmal olyan életminőséget kínálnak a fiataloknak, ami helyben maradásra ösztönzi őket.
Összművészeti produkciót mutat be a Nemzeti Táncszínház Szuperinfó Hírek - Az előadás látványvilágát Magdalena Abakanowicz lengyel képzőművész alkotásai ihlették.
Fődíjat kapott Chicagóban Horvát Lili szerelmesfilmje Szuperinfó Hírek - A díjat odaítélő zsűri indoklása szerint a film egyebek között a magával ragadó, lebilincselő szerelmi történetéért érdemelte ki az elismerést.
Egymillió gépjárművet érint a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampány Szuperinfó Hírek - A biztosítási alkuszok szövetsége szerint akár 120 ezren is válthatnak az év végén.
Százötven településen adnak ingyenes koncertet a Nemzeti Filharmonikusok Szuperinfó Hírek - A 45-60 perces, szünet nélküli koncerteknek közösségi terek, kultúrházak, templomok adnak otthont.
Néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint az óraátállítás Szuperinfó Hírek - A téli időszámítás vasárnap kezdődik, amikor hajnali három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza; ez néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, de a menetrendet emiatt nem kellett módosítani – hívta fel a figyelmet a Mávinform.
Három újabb fesztiválra kapott meghívást a Post Mortem (videó) Szuperinfó Hírek - Három fesztiválra, Triesztbe, San Sebastianba és Malagába kapott meghívást Bergendy Péter Post Mortem című horror filmje.
Magyarország még az idén részesedhet az uniós munkahelymegőrző hitelből Szuperinfó Hírek - A kedvező feltételű hitel a 2020. február 1. után bevezetett munkahelyvédelmi és munkaegészségügyi intézkedések költségeinek utólagos refinanszírozására szolgál.
Berecz Zsombor vezetésével Magyarország is indul a nemzetek közötti vitorlás versenyen Szuperinfó Hírek - A verseny két hónapig fog tartani, négy nemzet kap helyet minden csoportban, amelyekből az első kettő jut majd tovább öt…