VECSES.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Vecses 2019.11.29
Vecses 2019.11.29

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Vecsés 2020.07.24
Vecsés 2020.07.24
Vecsés 2020.07.10.
Vecsés 2020.07.10.
Vecsés 2020.04.17
Vecsés 2020.04.17
12345...
»
Hosszabbításban kapott ki a DVTK az Érsekújvártól Szuperinfó Hírek - A DVTK-nak ez volt a 15. mérkőzése a szezonban, ebből csupán ötször nyert, és a kilencedik helyen áll a 12…
A Puskás Akadémia ismét hajrában szerzett góllal győzte le a Honvédot Szuperinfó Hírek - Ezt megelőzően vendégként egymást követő négy mérkőzésen sem tudott pontot szerezni.
Pigniczki Fanni 11. lett egyéni összetettben Szuperinfó Hírek - Az MTK Budapest sportolója pénteken érkezett meg az ukrán fővárosba, ahova a koronavírus-járvány miatti szigorú biztonsági intézkedések kedvéért gépkocsival utazott.
Az osztrák VIG megveszi az Aegon közép- és kelet-európai részlegét Szuperinfó Hírek - Az osztrák cég ezzel megszerzi az Aegon biztosítási üzletágát Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban.
A DVTK ellen zárta le rossz sorozatát a Mezőkövesd Szuperinfó Hírek - A hazaiak sikerükkel lezárták hét kör óta tartó nyeretlenségi sorozatukat és elmozdultak a sereghajtó pozícióból.
Téli szállásukra indultak a legelő állatok a Hortobágyon Szuperinfó Hírek - Szombaton és vasárnap a szürkemarhák, hétfőn pedig a racka juhok indulnak el a pusztából téli otthonukba.
Karácsonyfa-állítás és online programok az AdventBazilika rendezvénysorozatában Szuperinfó Hírek - Az idén 10 éves rendezvénysorozat a koronavírus-járvány miatt az online térbe költözik.
Rendhagyó online programmal készül az adventre a Göcseji Múzeum Szuperinfó Hírek - December elsejétől mindennap megnyitnak egy ablakot a közösségi oldalon és elmesélik a kiválasztott műtárgy történetét.
Több mint ezren pályáztak elektromos rásegítésű kerékpár vásárlásra Szuperinfó Hírek - A második pályázati kör 2020. december 28-án indul és 2021. január 1-jén zárul majd.
Online megtekinthetők a XVII. Országos Népművészeti Kiállítás győztes erdélyi pályamunkái Szuperinfó Hírek - Az Emberi Erőforrás Minisztériuma, a Hagyományok Háza és a Népművészeti Egyesületek Szövetsége még januárban írt ki pályázatot.
Ritka Árpád-kori iratot is árvereznek Szuperinfó Hírek - A Központi Antikvárium évente mindössze négy árverést rendez.