VECSES.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Vecsés 2022.05.06
Vecsés 2022.05.06

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Vecsés 2021.02.12
Vecsés 2021.02.12
Vecsés 2020.07.10.
Vecsés 2020.07.10.
Vecsés 2020.04.17
Vecsés 2020.04.17
12345...
»
A hortobágyi vadlovakról szóló film nyerte a gödöllői természetfilm-fesztivált (videó) Szuperinfó Hírek - Török Zoltán Vadlovak - Hortobágyi mese című alkotása nyerte a gödöllői Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál fődíját. A filmes mustrán,…
Szarka Tamás a komáromi Erzsébet hídon énekli el a Kézfogás dalát Szuperinfó Hírek - A produkcióra június 3-án 11 órakor kerül sor a nemzeti összetartozás napja alkalmából.
MOB-elnök: Nincs hivatalos pályázat, de cél a budapesti olimpia Szuperinfó Hírek - Futótűzként terjed a hír, miszerint Magyarország pályázik a 2036-os nyári olimpiai játékok rendezésére. Ki tudja, idővel akár így is lehet.…
A magyar gazdák munkáját méltatták a Magosz közgyűlésén Szuperinfó Hírek - A gazdákat tömörítő érdekvédelmi szervezet a rendszerváltás óta töretlenül dolgozik azért, hogy a magyar vidék megerősödjön.
Aranyérmes lett György Dániel a karate Európa-bajnokságon Szuperinfó Hírek - Ő az első magyar, aki a japán eredetű küzdősportban felnőtt Európa-bajnok lett.
Különleges Sisi-kiállítás nyílt a gyulai Almásy-kastélyban Szuperinfó Hírek - Az időszaki tárlat 2023. május 28-ig látogatható a békési fürdővárosban.
Szabály és szabálytalanság címmel látható tárlat az MNB Budai Központjában Szuperinfó Hírek - Szabály és szabálytalanság – az absztrakció végtelen világa címmel látható pop-up kiállítás Petrányi Zsolt rendezésében a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által életre hívott képzőművészeti gyűjtemény műveiből az MNB Budai Központjában szombaton.
Egy év alatt százezren találtak állást a versenyszférában Szuperinfó Hírek - A munkanélküliek aránya 2010 óta a 15-64 évesek körében és a fiataloknál is a harmadára csökkent.
Fél életét Petőfi Sándorként éli a színész, százezreket ér el a TikTok-on Szuperinfó Hírek - Petőfi Sándor versével jelentkezett a színművészetire, most pedig már több száz költeményét szavalja, tanulmányozza, sőt műbajuszt ragaszt, felveszi a bocskai öltönyt és a fehér inget, hogy úgy nézzen ki, mint nemzeti hősünk. Bánföldi Szilárd színművész, az Újszínház tagja lassan fél életét a költő bőrébe bújva éli.
Megy a kipufogógáz, jön a gumipor – már ha lesz egyáltalán bárkinek autója Szuperinfó Hírek - Az akkumulátorok miatt több por kerül a levegőbe, mint a kipufogóból.
Az első sorból rajtolhat Michelisz Norbert a túraautó-világkupa 2. futamán Szuperinfó Hírek - A túraautó-vk 2. fordulójának első viadalát szombaton 10 órakor, a másodikat pedig 12 óra 35 perckor rendezik a Nürburgringen.